Almanya'da kötü haberler
Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Mehmet Ekici ve Tunay Torun'u Almanya'dan koparmak kolay olmayacak.
Webaslan Dış Haberler
TUNAY'DA RAKİP BUNDESLİGA 2'DEN
Stuttgart'a geçtiğimiz sezon transfer olan ve bu yıl kadroya dahi girmekte zorlanan orta saha oyuncusu Tunay Torun'a Galatasaray dışında Almanya'dan bir talip daha çıktı. Bundesliga 2 ekiplerinden St.Pauli, 23 yaşındaki oyuncuya olan ilgisini resmi ağızdan açıkladı.
Bu sezon Bundesliga'ya yükselebilme mücadelesi veren St.Pauli'de sportif direktör Rachid Azzouzi, Alman basınına verdiği demecinde Tunay ile ilgilendiklerini belirtirken, ''Tunay çok farklı özellikleri olan bir oyuncu. Bizim altyapımızda da oynamıştı. Bu sezon Stuttgart'ın planlarında da olmayan bir isim. Bu transferdeki belirleyici durum bizim açımızdan finansal olacak. Karşılayabileceğimiz bir ücret olmalı'' ifadelerini kullandı.
EKİCİ'Yİ KOPARMAK KOLAY OLMAYACAK
Galatasaray'ın bir başka ilgilendiği oyuncu olan Mehmet Ekici için de Werder Bremen teknik patronu Robin Dutt yeni açıklamalarda bulundu. Dutt, takımdan ayrılacağı haberleri çıkan Mehmet Ekici için, ''Onu bırakmak istemiyoruz. Ekici bizim için önemli bir role sahip olacak. Ben buna inanıyorum. Yedek kulübesinde oturan hiçbir futbolcu mutlu olmaz. Önemli olan çalışmaya devam etmek'' dedi.
Bremen cephesinden genel menajer Thomas Eichin de Mehmet Ekici hakkında yaptığı ''Mehmet Ekici'nin 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve bizim bu sezon her oyuncumuza ihtiyacımız var'' açıklama, Alman basınında yer buldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!


























