Almanlar duyurdu; Galatasaray'dan ilk temas
Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Faslı sağ bek Noussair Mazraoui ile ilgilenmeye başladı.
Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Noussair Mazraoui ile ilgilenmeye başladı.
Sport Bild'de yer alan habere göre; Josip Stanisic, Joshua Kimmich ve Sacha Boey'in varlığı nedeniyle Bayern Münih'in sağ bek rotasyonunda 4. sıraya düşen Mazraoui, ayrılık talebini Bayern Münih yönetimine iletti. Bayern Münih de yeterli teklifin gelmesi halinde ayrılabileceğini Faslı yıldıza iletti.
Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılması kesinleşen Mazraoui ile ilgilenmeye başladı. İlk temasların başladığı vurgulanırken Mazraoui'nin bonservisi için Bayern Münih'in ne kadar ücret belirlediğine dair bir detay verilmedi.
Ajax altyapısından yetişen ve 2022 yazında bedelsiz olarak Bayern Münih'e transfer olan Mazraoui, geçen sezon oynadığı 29 resmi maçta 4 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arrigo Sacchi: "Juventus, Galatasaray'ı eleyebilir"

Bremer, Galatasaray maçıyla geri dönebilir!

Nico Schlotterbeck için 50 milyon euro

Zeki Çelik için transfer açıklaması: "Doğru değil"

Athletic Bilbao, Guruzeta'nın golleriyle üç puanı aldı!

Dortmund eski aşkını radarına aldı: Jadon Sancho

Marsilya, kabustan uyanamadı!

Igor Tudor'dan Kuzey Londra derbisi için flaş mesaj!

Şok iddia! Arsenal - Rafael Leao

Arteta: ''Tam olarak istediğimiz yerdeyiz''
























