Alırız başkan alırız!
Galatasaray'ımız ile adı geçen Onur Recep Kıvrak'la ilgili olarak Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın Galatasaray'a gideceği yönündeki dedikodular, bordo-mavili camiada tepkiyle karşılandı. İddiaları yalanlayan genel sekreter Köksal Güney, "Ne Onur'un bizle, ne de bizim onunla bir sorunumuz var" dedi.
Trabzonspor'a her taraftan vurmaya çalışıyorlar" diyen bordo mavili takımın genel sekreteri Güney sözlerini şöyle sürdürdü: "O bizim ilk başta evladımız, sonra kaptanımız ve kalecimiz. Hal böyleyken, bu tür dedikoduların ortaya atılması tamamen motivasyonumuzu bozmaya yöneliktir."
AMA BİZ DİMDİK AYAKTAYIZ
"Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir kadro kuruyoruz. Şampiyonluk hedefleyen bir takım kalecisini satar mı? Kendimize kurşun mu sıkalım? Bunu görüyorlar, haliyle dedikodularla yaralamaya çalışıyorlar. Ama biz dimdik ayaktayız. Transfer çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Herkes nasıl futbolcular aldığımızı görecek. Onur'u tamamlayacak isimleri kadromuza katacağız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!





















