Alioski, Leeds taraftarını kızdırdı
Ezgjan Alioski'nin transfer ihtimali, Leeds United taraftarlarınca iyi karşılanmadı.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın ilk etapta sol bek üzerine hamle yapması bekleniyor.
Daha önce çıkan haberlerde sarı kırmızılı takımın bu bölge için en ciddi adaylarından birinin Leeds forması giyen Ezgjan Alioski olduğu ifade edilmişti.
Goal'den Tom Maston, Ezgjan Alioski'nin olasını transferini yorumladı. Maston, Alioski'nin adının Galatasaray ile anılmasının Leeds United taraftarlarını ikiye böldüğünü vurguladı.
"Alioski'nin Galatasaray'a katılma ihtimali ise Leeds United taraftarlarını ikiye böldü. O son yıllarda Elland Road'da bir kahraman haline geldi, ancak iki kulüp arasında 2000'deki UEFA Kupası yarı finalinde yaşanan şiddet olaylarından dolayı onu eleştiren çok sayıda taraftar var."
İngiliz ekibiyle Championship'ten Premier Lig'e yükselme sevinci yaşayan Alioski, bu sezon ligde 33 karşılaşmada iki gol ve iki asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

























