Alioski, Leeds taraftarını kızdırdı
Ezgjan Alioski'nin transfer ihtimali, Leeds United taraftarlarınca iyi karşılanmadı.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın ilk etapta sol bek üzerine hamle yapması bekleniyor.
Daha önce çıkan haberlerde sarı kırmızılı takımın bu bölge için en ciddi adaylarından birinin Leeds forması giyen Ezgjan Alioski olduğu ifade edilmişti.
Goal'den Tom Maston, Ezgjan Alioski'nin olasını transferini yorumladı. Maston, Alioski'nin adının Galatasaray ile anılmasının Leeds United taraftarlarını ikiye böldüğünü vurguladı.
"Alioski'nin Galatasaray'a katılma ihtimali ise Leeds United taraftarlarını ikiye böldü. O son yıllarda Elland Road'da bir kahraman haline geldi, ancak iki kulüp arasında 2000'deki UEFA Kupası yarı finalinde yaşanan şiddet olaylarından dolayı onu eleştiren çok sayıda taraftar var."
İngiliz ekibiyle Championship'ten Premier Lig'e yükselme sevinci yaşayan Alioski, bu sezon ligde 33 karşılaşmada iki gol ve iki asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano
























