Ali Sami Yen'de önce kırmızı sonra penaltı!
Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz, Dinamo Kiev maçında kırmızı kart gördü. Hakem Kristo Tohver, VAR incelemesi sonrası kırmızı kartı iptal etti ve Galatasaray lehine penaltı noktasını gösterdi.
Galatasaray'ın Dinamo Kiev ile oynadığı maçta ilginç bir olay yaşandı.
Karşılaşmanın 50. dakikasında Dinamo Kiev ceza sahasında yaşanan pozisyon sonrası Barış Alper Yılmaz, elle oynama gerekçesiyle sarı kart gördü. İlk yarıdan sarı kartı bulunan Barış Alper Yılmaz, kırmızı kart gördü. Milli futbolcu, ceza sahasında yaşanan pozisyonda çekildiğini işaret etti.
Hakem Kristo Tohver, VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu ekranda izledi ve kırmızı kartı iptal ederek Galatasaray lehine penaltı noktasını gösterdi. Hakem Tohver, bu pozisyonda Dinamo Kiev'den Oleksandr Tymchyk'a da sarı kart gösterdi.
-Barış ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
— Webaslan (@webaslan) January 21, 2025
-VAR'dan penaltı kontrolü yapıldı.
-Barış'ın kartı iptal edildi, Galatasaray penaltı kazandı.
-Osimhen penaltıyı gole çevirdi. pic.twitter.com/PoOxlQsL1T
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!






















