Alexandru Cicaldau sürprizi! Yeni takımı belli oluyor
Galatasaray'dan geçen sezon Konyaspor'a kiralık olarak giden Rumen oyuncunun Ege temsilcisine imza atacağı öğrenildi. Alexandru Cicaldau ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandığı ifade edildi.
Fanatik
Fotoğraf : AA
Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Bodrum FK, transferde hızlı davranıyor. Ege ekibi, Assombalonga, Cicaldau ve Halil Dervişoğlu'nu listesine aldı. 3 yıldızda imzaların yakın olduğu belirtildi.
Bonservisi Galatasaray'da olan Cicaldau hakkında, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oyuncunun kalmasına sıcak bakmaması nedeniyle Bodrum FK'nın devreye girdiği ifade edildi.
Geçtiğimiz sezon 31 maça çıkan orta saha oyuncusu, 1 gol kaydetti. Ege ekibi Halil Dervişoğlu ile de bir görüşme gerçekleştirdi.
Ali Şafak Öztürk devrede
Teknik direktör İsmet Taşdemir'in iskelet kadronun kampa yetişmesini istediği belirtildi. Bu kapsamda hızlı bir aksiyon alan başkan Ali Şafak Öztürk görüşmeleri bizzat yürütüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması


























