Alex Telles'ten Didier Drogba itirafı!
Porto'nun Brezilyalı sol beki Alex Telles, kariyerinde birlikte oynadığı en iyi oyuncunun Didier Drogba olduğunu söyledi.
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Porto'nun sol beki Alex Telles, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.
"OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCU..."
Galatasaray'da Didier Drogba ile oynamanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Telles, "Şu ana kadar birlikte oynadığım en iyi oyuncu Didier Drogba. Televizyonda ve video oyuncularında onu görmeye alışkındım. İlk Şampiyonlar Ligi maçımda onunla birlikte sahadaydım" ifadelerini kullandı.
"EN ÖZEL SEZONUM..."
Kariyerinin en güzel anılarını ise Porto'da biriktirdiğini dile getiren 25 yaşındaki futbolcu, "Çok güzel anılarım var ancak geçen sene Porto ile yaşadığımız şampiyonluk özeldir. 4 gol ve 21 asist gibi çok iyi bir performans sergiledim. Farklı bir yıldı ve bence en iyisidiydi." dedi.
Porto ile bu sezon 16 maça çıkan Brezilyalı oyuncu, 1 gol attı ve 3 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leeds United, Newcastle'ı gole boğdu!

Inter'den 5 golle gövde gösterisi

Roma ligde doludizgin gidiyor!

Como, Parma'ya da geçit vermedi!

Atletico Madrid ve Juventus, Madueke'yi takipte

Acun Ilıcalı: "Şu anda rüyadayız!"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü!

Lamine Yamal'dan Ballon d'Or yanıtı!

Vinicius Junior'dan Arda Güler itirafı!

Liverpool'a kötü haber: Bradley Barcola























