Alex Telles: "Yara izim kariyerimi yansıtıyor"
Porto'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Alex Telles kafasındaki yara iziyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'dan sezon başında ayrılarak Portekiz devi Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles kafasında bulunan yara izinin kariyerini yansıttığını söyledi.
Yara izinin Gremio'da forma giydiği dönemde Internacional ile oynanan bir karşılaşmada olduğunu belirten Telles, "Gabriel ile çarpıştıktan sonra bu yara izi oldu. Bu benim hayatımda bir yumruk oldu çünkü 7 ay forma giyemedim" dedi.
Herkesin yara izi hakkında soru sorduğunu belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Herkes yara izimi merak ediyor ama ben bundan utanmıyorum. Bu benim kariyerimi yansıtıyor. Eğer o gün bu olmasaydı belki ben bugün buralarda olmazdım." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!


























