Alex Telles: "Yara izim kariyerimi yansıtıyor"
Porto'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Alex Telles kafasındaki yara iziyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'dan sezon başında ayrılarak Portekiz devi Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles kafasında bulunan yara izinin kariyerini yansıttığını söyledi.
Yara izinin Gremio'da forma giydiği dönemde Internacional ile oynanan bir karşılaşmada olduğunu belirten Telles, "Gabriel ile çarpıştıktan sonra bu yara izi oldu. Bu benim hayatımda bir yumruk oldu çünkü 7 ay forma giyemedim" dedi.
Herkesin yara izi hakkında soru sorduğunu belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Herkes yara izimi merak ediyor ama ben bundan utanmıyorum. Bu benim kariyerimi yansıtıyor. Eğer o gün bu olmasaydı belki ben bugün buralarda olmazdım." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"





























