"Alex Telles bal yapmayan arı"
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, TRT Spor'da yorumculuk yapan Sergen Yalçın'ın eleştirilerine maruz kaldı.
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, TRT Spor'da yorumculuk yapan Sergen Yalçın'ın eleştirilerine maruz kaldı.
Brezilyalı futbolcuyı "bal yapmayan arı" olarak nitelendiren Sergen Yalçın, Galatasaraylı yıldız hakkında olay yaratacak sözler sarfetti.
İşte Yalçın'ın o eleştirileri;
"Ben Telles'i izledim. Brezilya'da nasıl yılın sol beki olmuş anlamadım. Ne özelliği var ki? Genç oyuncu. Ofansif özelliği az, defansif sıkıntılı."
"İki taraftan sıkıntılı mesela. İspanya, İtalya, İngiltere almıyor, Galatasaray alıyor. Nasıl alıyoruz ben anlamıyorum. Adamların scout'ları oralarda kamp kuruyor."
"Geçen İngiltere'den Alman bir arkadaş geldi. Bu adamlar bu çocukları 15 yaşından beri takip ediyor. Biz alınca büyük oyuncu aldık diye seviniyoruz. Brezilya'dan büyük olacak oyuncuyu 19 yaşında alamazsın. Sana yedirmezler. Onu geç sen."
"Barcelona, Real Madrid, Everton, Tottenham'ın talip olduğu oyuncuyu sen alacaksın yani öyle mi? Bunları geç. Bal yapmayan arı yani. Tarık ondan daha iyi oyuncu."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!

Holiganların derbisi: Milwall - West Ham

'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti





















