Albayrak'tan ilginç Sneijder açıklaması
Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Florya'dan sorumlu yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Dortmund maçı öncesinde Almanya'da açıklamalarda bulundu ve Sneijder ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Florya'dan sorumlu yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Dortmund maçı öncesinde Almanya'da açıklamalarda bulundu ve Sneijder ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Sneidjer ile görüşerek, planlarını açıklayacaklarını söyleyen Albayrak, "Sneijder'i yakında canlı yayına çıkaracağım. Bu konuların doğru olmadığını açıklayacak. Sneijder İSstanbul'da ve Galatasaray'da çok mutlu. Onunla bir toplantı yapacapız bu akşam yemekten sonra. Galatasaray'la önümüzdeki sezonun sonuna kadar sözleşmesi var. Onunla ilgili planlarımız var." ifadelerini kullandı.
"SNEIJDER BEKLENTİYE SOKULMUŞ..."
Sneijder'in sözleşmesinin sürdüğünü ve uzatmayı düşünmediklerini belirten Albayrak, "Perşembe günü antrenmanı basına açacağız. Takımla birlikte antrenman sonrasında bir yemeğe gideceğiz. Birlik beraberlik mesajları vereceğiz. Basından arkadaşlarla da konuşacağız. Böylee haberler niye neden çıkıyor bunu da öğrenmek istiyoruz. Kim Sneijder gibi bir oyuncuyu kaybetmek ister. Galatasaray'a büyük hizmetleri olmuştur. Kendisiyle görüşeceğiz. Onun istekleri ve bizim beklentilerimiz. Şu anda kendisinin öyle beklentisi yok. Böyle bir beklentiye sokulmuş bir arkadaşımız" diye konuştu.
"İYİ Kİ BAŞAKŞEHİR MAÇINA GİTMİŞİM..."
Başakşehir'e 4-0 mağlup oldukları maç sonrasında çko sinirli olduğunu kaydeden Albayrak, "İyi ki Başakşehir maçına gitmişim de o ortamı görmüşüm. O gece uyumadım. Ertesi gün şirkette kimse yanıma yaklaşamadı. Şimdi de herkes seni o günkü gibi görmemiştik diyor. O günden itibaren takımın yanında olduk hep. Yarın da Duygun başkan ve yönetim kurulumuz yanımızda olacak. Takımı destekleyeceğiz" dedi.
"HİÇBİR HOCA İLE GÖRÜŞMEDİM"
Prandelli ile devam etme amaçları olduğunu ve kimse ile görüşmediğini vurgulayan idareci, "Şu anda hiçbir hocayla görüşmedim. Galatasaray'da hoca görevinin başındayken kimseyle görüşmem . Bugeleneklerimize uymaz. Hoca ve oyuncular çok yalnız kalmış. Bundan sonra öyle olmayacak. Her zaman takımın yanında olacağız. Galatasaray'ın geleceği için özellikle bu 7-8 ay için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi
























