Albayrak krizi mi yaşanıyor?
Sivasspor maçının ardından şampiyonluğu Riena'da kutlayan Galatasaray'da yöneticilerden Abdurrahim Albayrak'ın bu eğlenceye çağırılmadığı iddia edildi.
DHA

Şampiyonluğu bir taraftar coşkusuyla saha içinde futbolcularıyla kutlayan Abdurrahim Albayrak, gecenin devamında aklına gelmeyecek büyük bir durumla karşı karşıya bırakıldı.
BÜYÜK GECEYE ÇAĞRILMADI
Futbolcular, teknik heyet ve yönetim, maç sonu Türk Telekom Arena'da taraftarlarla birlikte şampiyonluğu kutlarken, gece sıcağı sıcağına alınan kararla, futbol takımı ve teknik heyet Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitmeyip Boğaz'daki bir gece kulübünde şampiyonluk kutlanmasına karar verdi.
DHA'nın servis ettiği habere göre; şampiyonluk gecesinde Başkan Ünal Aysal, 2. Başkan Ali Dürüst, yöneticilerden Celal Gürcan, Sedat Doğan, Ali Gürsoy, Emir Sarıgül, teknik heyet ile futbolcular eşleriyle birlikte şampiyonluğun tadını doyasıya çıkarırken, futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak geceye çağrılmadı.
TERİM İKNA ETMEYE ÇALIŞTI
Bütün bir sezon sadece yönetici gibi değil, futbolcuların arkadaşı gibi en yakınında olan Abdurrahim Albayrak, bu olaya kırılırken, telefonunu kapattı ve yakın dostları dışında iki gündür kimseyle görüşmedi. İstifa etmek için kararlı olan Abdurrahim Albayrak'ı, şimdilik Fatih Terim'in ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!

Granit Xhaka, Suudi Arabistan yolcusu!

Tottenham, Muhammed Kudus'u açıkladı!

Barcelona ve Bayern Münih'ten Kenan Yıldız hamlesi!

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!
