Al-Shabab'tan Diagne için resmi açıklama
Al-Shabab'ın Medya Müdürü Ahmad Al Masoud, Diagne'yi transfer edecekleri yönünde çıkan haberleri yalanladı.
Galatasaray'ın 10+3 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Diagne hakkında ortaya atılan transfer iddiaları dinmek bilmiyor.
Son olarak bugün ortaya atılan "Al-Shabab, Diagne için 13 milyon euro teklif etti, Galatasaray 18 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Al-Shabab, Diagne ile 4 yıl karşılığında 16 milyon euroya anlaştı" haberi hakkında Al-Shabab'tan resmi açıklama geldi.
Al-Shabab'ın Medya Müdürü Ahmad Al Masoud, Diagne için çıkan haberleri yalanladı ve "Böyle haberler, Türk medyası tarafından oyuncuları Suudi kulüplere pazarlaya çalışmaktan başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios

























