Akılları hala Melo'da ama...
Inter, Mancini’nin isteğiyle sambacı konusunda yeni bir atak başlattı. Melo’nun menajeri, İtalyanlar’la temaslarını koparmadı. Ancak Galatasaray, artık o defteri kapattı. Tabii 5 milyon euro ve üzeri bir teklif gelmezse!
Galatasaray’da uzun süre geleceği belirsiz olan Felipe Melo için İtalyanlar yeni bir iddiada bulundu.
Brezilyalı futbolcunun 1 yıl olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmış olmasına karşın Inter’e yakın kaynaklar, Roberto Mancini’nin halen Brezilyalı orta saha oyuncusunu istediğini söylüyor.
Tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Jose Rodriguez, İtalyan medyasına “Felipe hâlâ Inter’e gidebilir” açıklamasını yapmıştı.
Kovacic’i Real’e kaptırdılar
İtalyan gazeteci Franseco Parrone, Baster’le görüştüğünü belirtirken, “Inter, Melo’nun Galatasaray’la yeni sözleşmesinden haberdar. Ancak buna rağmen Mancini onu istiyor.
Inter, Kovavic’i Real Madrid’e kaptırdı. Takviyelere ihtiyaçları var. Transferin son günü de olsa Melo’yu almak için uğraşacaklar” dedi. İtalyanlar, Melo’nun Milano ekibine transferinin hâlâ mümkün olduğuna inanırken, Galatasaray’a yakın kaynaklar ise bu saatten sonra transferin mümkün olmayacağını ancak çok önemli bir paranın teklif edilmesi halinde düşünebileceğini söylüyor.
Galatasaray’ın Felipe Melo için en az 5 milyon euro isteyeceği belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Dembele için sakatlık açıklaması

Fermin Lopez, Dünya Kupası'nda yok

Barcelona, Hansi Flick'in sözleşmesini uzattı!

Real Madrid ayrılığı açıkladı: Dani Carvajal

Antoine Griezmann, Barcelona'ya gittiği için özür diledi!

Kenan Yıldız'dan transfer ve A Milli Takım itirafı

Real Madrid'de Jose Mourinho'ya iki yıllık sözleşme!

Gizlice sızıp küfürlü pankart açtılar: Bayern Münih'te şok!

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera dönemi bitti!

Fransa'da ortalık karıştı: İki maçta sahaya girdiler!

























