Akhisar öncesi eli kolu bağlı
Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı lig maçı öncesinde Roberto Mancini'nin eksikler nedeniyle eli kolu bağlandı.
Vatan
Aslan, ligde yarın oynayacağı Akhisar maçına hazırlanırken orta sahadaki eksikler teknik heyeti de düşündürüyor. Melo ve Selçuk’un cezalı olması, Hamit’in de uzun süredir devam eden sakatlığı nedeniyle sahaya çıkamaması nedeniyle orta sahadaki sorunlar ayyuka çıktı. Bu üçlünün yokluğunun yanı sıra bir de ligdeki yabancı kontenjanına takılan Mancini, idmanlarda alternatif yaratmak için çalışıyor.
3 sezondur takımın orta sahadaki dinamiklerini elinde tutan Selçuk, Hamit ve Melo, ilk kez toplu halde sahaya çıkamazken Mancini de yeni formüller üzerinde çalışıyor. Orta sahayı Sneijder-Ceyhun ve Yekta ile kurmak için hazırlık yapan İtalyan hoca, Umut’u ise orta sahaya yakın oynatmanın planları içinde.
Yabancı kontenjanına takılmamak için Engin’in solda düşünen Mancini, Gökhan ve Semih’in durumlarına göre de savunmayı şekillendirecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

























