Akhisar - Galatasaray maçına damga vuran penaltılar
Akhisarspor - Galatasaray maçında verilen 2 penaltı kararı, iki takımı memnun etmedi.
Akhisarspor - Galatasaray mücadelesine penaltı kararları damga vurdu.
Önce karşılaşmanın 43. dakikasında kullanılan korner sonrasında Serdar Aziz yerde kaldı ve maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Yapılan VAR incelemesinin ardından da karar penaltı kararı değişmedi. Topun başına gelen Garry Rodrigues, kaleci Fatih'i geçemedi.
Dilmen pozisyonla ilgili, "Penaltı pozisyonu için, bence penaltı. Ben her hafta böyle 8 tane penaltı çalarım ama böyle. İtti, kaktılar, çok net değil pozisyon ama Akhisarlı oyuncu da çekmeyecek. Kemal Uğurlu'nun kararı uygulanırsa, Türkiye'de penaltı rekoru kırılır." yorumunu yaptı.

GALATASARAYLI OYUNCULARDAN İTİRAZ
Mücadelenin 80. dakikasında, bu sefer Muslera'nın ceza alanında Manu'ya yaptığı hareketin ardından hakem beyaz noktayı gösterdi. Galatasaraylı oyuncular itiraz ederken, VAR incelemesinin ardından da karar değişmedi. Topun başına gelen Güray, Muslera'yı mağlup etti ve skoru 2-0 yaptı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!
























