Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın yıldızlarının üzerinde UEFA simgesi olmalı"
Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvuruyla ilgili dikkat çeken bir öneriyi gündeme taşıdı.
1959 öncesindeki şampiyonluklar için yapılan gereksiz gündem sürerken, Ahmet Çakar dikkat çeken bir öneride bulundu.
Çakar, Galatasaray'ın yıldızlarının üzerinde UEFA Kupası şampiyonluğunu simgeleyen bir sembol olması gerektiğini belirtti.
Beyaz TV'de konuşan Çakar, "Şampiyonluklarla ilgili bir önerim var. UEFA veya Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmuş takımda yıldızın yanına bir simge olmalı. Galatasaray'ın 4 yıldızının üzerine, çok daha etkili, vurucu, farklı renkte bir simge, Avrupa şampiyonluğunu simgeleyecek bir simge olmalı. Yıldızların üzerine bir şey koyacaksın. Bana göre bir Avrupa şampiyonluğu, 20 tane Türkiye şampiyonluğu eder." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea'den Leeds'e gol yağmuru!

Liverpool, Anfield'da geri döndü

Arsenal'i kaptanı taşıdı!

PSG, Yaya Toure'nin takımına acımadı

Stuttgart, Viking karşısında Demirovic'le farka koştu!

Roma'da Fenerbahçe maçı öncesi Pellegrini şoku!

Rakitic, Şampiyonlar Ligi favorisini açıkladı

Borussia Dortmund'da Karetsas hastaneye kaldırıldı!

Youssouf Fofana'dan transfer itirafı

Max Eberl'den Michael Olise yanıtı






















