Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın yıldızlarının üzerinde UEFA simgesi olmalı"
Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvuruyla ilgili dikkat çeken bir öneriyi gündeme taşıdı.

1959 öncesindeki şampiyonluklar için yapılan gereksiz gündem sürerken, Ahmet Çakar dikkat çeken bir öneride bulundu.
Çakar, Galatasaray'ın yıldızlarının üzerinde UEFA Kupası şampiyonluğunu simgeleyen bir sembol olması gerektiğini belirtti.
Beyaz TV'de konuşan Çakar, "Şampiyonluklarla ilgili bir önerim var. UEFA veya Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmuş takımda yıldızın yanına bir simge olmalı. Galatasaray'ın 4 yıldızının üzerine, çok daha etkili, vurucu, farklı renkte bir simge, Avrupa şampiyonluğunu simgeleyecek bir simge olmalı. Yıldızların üzerine bir şey koyacaksın. Bana göre bir Avrupa şampiyonluğu, 20 tane Türkiye şampiyonluğu eder." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Juventus'tan Hojlund için ilk temas!

Barcelona'ya Lewandowski müjdesi!

Arda Güler'den Celta Vigo ağlarına müthiş gol!

Lazio, deplasmanda tek golle güldü!

Arda Güler, Real Madrid'de 11'de!

Musrati attı, Monaco 3 golle kazandı!
