Ahmet Çakar: "Galatasaray kumpasa geliyor"
Süper Lig'de Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası Ahmet Çakar çarpıcı açıklamalar yaptı.
Fotoğraf : AA
Süper Lig'de Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçla ilgili Ahmet Çakar'dan flaş açıklamalar geldi.
Sarı-kırmızılı takımın aleyhine hakem hataları olduğunu söyleyen Ahmet Çakar "Galatasaray kumpasa geliyor. Galatasaray, iki haftadır ciddi hakem hatalarıyla puan kaybediyor. Trabzonspor ve Galatasaray maçlında usulen benzer iki pozisyonda birinde VAR'a gidildi. Birinde gidilmedi. Bunun adı çifte standart!" dedi.
Ahmet Çakar ayrıca "Bu ülkede Fatih Terim'i en çok eleştiren adam benim. Ama bu adam ne yapmış, vatanı mı satmış? 6 maç ceza nedir? TFF'deki Fatih Terim nefretinden dolayı bunlar oluyor" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!






















