Ağlamaya devam Juventus!..
Galatasaray'ın Devler Ligi gruplarında son mücadelede mağlup ederek turnuva dışına ittiği Juventus taraftarları hala ağlıyor.
Webaslan.com
İtalya'nın Torino kentindeki Juventus Stadyumu, Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerine sebep olan Galatasaray maçının üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçmişken, yine bir Türk takımını ağırlamaya hazırlanıyor.
"GALATASARAY BİZE YETTİ"
Galatasaray tarafından Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin hayal kırıklığını halen üzerlerinden atamayan Juventus taraftarındaki genel görüş, Trabzon'un İstanbul'a çok yakın bir il olduğu, adını dahi yeni duymalarından ötürü Trabzonspor'un büyük ihtimalle zayıf bir takım olduğu ve Juventus'a eleneceği yönünde.
DHA'ya konuşan bazı İtalyan taraftarların söyledikleri şöyle:
"Trabzon şehri nerede bilmiyorum. Kesinlikle Juventus yenecek. Trabzonspor'un nasıl bir takım olduğunu da bilmiyoruz. Zira bize Galatasaray yetti, yenilgi boğazımıza düğümlendi."
"Trabzon nerede bilmiyorum, sadece Türkiye'de olduğunu biliyorum. Coğrafya çalışmadım. Ancak umarım Galatasaray'la yaşadıklarımızı, onunla da yaşamayız."
"Türkiye'de olduğu kesin, ancak gerçekten Trabzon'un nerede olduğunu bilemiyorum. Yaşasın Juve."
"Trabzon, İstanbul'a yakın bir kent olmalı. Sanırım hata yaptım (gülüyor)."
"Trabzon mu? Bilmiyorum nerede. Türkiye ligini çok takip etmiyorum. Kesinlikle orta seviyede bir takımdır. Bu nedenle Juve kesinlikle kazanır."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"
























