Affedilen Chedjou, Galatasaray idmanında
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 28 Ocak Cumartesi günü sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Aurelien Chedjou, teknik heyetin raporu doğrultusunda affedildi ve bugünkü antrenmanda takımdaki yerini aldı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 28 Ocak Cumartesi günü sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı.
Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel ağırlıklı çalışmaların yapıldığı kaydedildi.
Disiplinsiz davranışları nedeniyle yaklaşık bir ay önce kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi feshedilmek istenen Aurelien Chedjou, teknik heyetin raporu doğrultusunda affedildi ve bugünkü antrenmanda takımdaki yerini aldı.
Sarı-kırmızılı takımda tedavileri tamamlanan Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Koray Günter de antrenmanda takımla çalıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























