Adnan Polat'a Yargıtay'dan iyi haber
Yargıtay, Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat ve 10 yönetici üyesinin açtığı davada, genel kurulda idari yönden de ibra olmasına karar verdi.
Türkiye
27 Mart 2011 tarihinde kulübün mali kongresi gerçekleştirildi. Mali ve idari yönden ibra yapıldı. Adnan Polat ve 10 yönetici üyesi, idari yönden ibra olmamanın iptali için Galatasaray Spor Kulübü'ne dava açtı. İstanbul 9. Asliye Hukuk Mahkemesi davanın reddine karar verdi. Polat ve arkadaşları kararı temyize götürdü. Yargıtay ise "Spor kulüplerinin her türlü işlem ve faaliyetlerinde önemli olan paranın hesabının verilmesi olup, mali yönden kusurlu bulunmayan yönetim kuruluna idari yönden de kusur izafe edilmesi hukuken mümkün bulunmamaktadır" diyerek yerel mahkemenin kararını bozdu.
Yerel mahkeme kararında direnirken, Yargıtay direnme kararını bozdu. Galatasaray Spor Kulübü, karar düzeltme talebinde bulunurken, Yargıtay söz konusu talebi oy birliğiyle reddetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama



























