Adnan Polat'a genel kurulda jest!
Galatasaray'ın 31 Mart'taki mali genel kurulunda, Adnan Polat için iade-i itibar oylaması yapılacak.

Galatasaray Kulüp Müzesi'nin açılışına katılan eski başkanlar ile mevcut başkan Mustafa Cengiz, zirve gerçekleştirmişti.
Bu toplantıda yer almayan Adnan Polat'ı unutmayan Cengiz'in 31 Mart'taki mali genel kurulda ilk gündem maddesini Polat'a ayırmak istediği ortaya çıktı.
Cengiz'in önerisine diğer eski başkanlar da olumlu yaklaştı ve Adnan Polat için iade-i itibar oylaması yapılması kararı alındı. 2011'de idari açıdan ibra edilmeyen ve başkanlığı düşen Polat, o günden bu yana camiaya küskün ve hiçbir kongreye katılmıyor.
DURSUN ÖZBEK İBRA İÇİN KOLLARI SIVADI
Sarı-kırmızılıların eski başkanı Dursun Özbek ise Mustafa Cengiz'e kaybettiği seçimin rövanşını almak için kolları sıvadı.
İlk hedefi 31 Mart'taki mali genel kurul olan Özbek, son savunmasını ibra oylaması öncesinde yapacak. Dursun Özbek, ibra edildiği takdirde Mayıs ayındaki seçimde adaylığını açıklayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
