Adnan Polat: "Böyle giderse başkan bile bulamayacaklar!"
Tıpkı Mustafa Cengiz gibi, 2011 yılında kongre tarafından idari yönden ibra edilmeyen Adnan Polat’ın, “Böyle giderse ne başkan bulabilirler ne de yönetici. Galatasaray artık zarar görmemeli” dediği öğrenildi.
Fanatik
Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşanan sıkıntılı süreci yakından takip ediyor.
2011’de başkanlık yaptığı dönemde, bir kongreyle birlikte idari açıdan ibra edilmeyen ve görevinden uzaklaşmak zorunda bırakılan Polat, bugün Mustafa Cengiz’in başına gelen benzer süreci yakın çevresiyle değerlendirdi.
Cengiz’e tıpkı kendi döneminde olduğu gibi, büyük haksızlık yapıldığını düşünen Polat’ın, “Böyle giderse ne başkan bulabilirler ne de yönetici. Olanları üzüntüyle takip ediyorum. Galatasaray artık zarar görmemeli” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Polat’ın, tekrar başkan adayı olmak gibi bir düşüncesinin kesinlikle bulunmadığı da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

En heyecan verici, en çılgın takım: "Bu Barça bir delilik!"

Manchester United'ı karıştıran 15 yaşındaki çocuk!

Barcelona'dan gol şov

Aston Villa deplasmanda 3 golle turladı

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı
























