Adım adım Galatasaray'a...
Portekizli yıldız, “Galatasaray’a transferim küçük pürüzler dışında bitti. 1-2 gün sonra resmen açıklanır. Yeniden Türkiye’de oynayacağım için çok mutluyum” dedi.
Galatasaray'la temas halinde olan Josue transferini resmen açıkladı.
Türkiye'de yaşayan arkadaşları ile görüşen Portekizli yıldız Josue "Galatasaray'a transferim küçük pürüzler dışında bitti. 1-2 gün sonra açıklanacak ve kampa katılacağım. Türkiye'ye geri döneceğim ve sizinle yeniden aynı ortamda bulunacağım için çok mutluyum" dedi. Alex Telles'i 6.5 milyon euro bonservis bedeli ile Porto'ya veren Galatasaray'ın orta saha ve kanatlarda forma giyebilen Portekizli futbolcunun, kurulan iyi ilişkiler sayesinde oldukça uygun bir ücrete kiralanacağı ifade edildi.
Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyması halinde Porto ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki Josue ile yeniden görüşülecek ve uzun vadeli bir anlaşma yapılacak. Geçen sezon Bursaspor ve Braga formaları giyen Josue toplamda 39 maça çıkmış 5 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Portekizli yıldız 2014-2015 sezonunda ise Bursaspor'da 9 gol, 8 asistlik performansı ile dikkat çekmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!



























