Adanalılar'dan Fatih Terim'e mesaj: Seni çok seviyoruz
Sosyal medya hesabından dün akşam corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e hemşehrileri Adanalılar, destek mesajları gönderdi.
Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, dün akşam sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Terim paylaşımında, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre corona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerine yer verdi.
Terim’in bu paylaşımından sonra birçok kişi tecrübeli teknik adama 'geçmiş olsun' mesajları gönderdi. Bugün ise Terim’in memleketi Adana’da birçok kişi, hemşehrileri olan Fatih Terim’e geçmiş olsun dilekleri göndererek, yanında oldukları mesajını verdi.
"ONUNLA GURUR DUYUYORUZ"
Bir Adanalı olarak Fatih Terim’e büyük bir sevgi duyduğunu belirten Hasret Yılmaz, “Duyunca çok üzüldüm ve şok yaşadım. Adanalılar olarak onunla hep gurur duyduk. Sağlığına kavuşmasını diliyorum” dedi.
Fatih Terim’in kendisini Türk futboluna adamış bir isim olduğunu dile getiren Ercan Tosun ise, “Burada O'nun isminin verildiği sokaktayız. Tabi duygusalız. Ben Beşiktaş’ı tutuyorum ama umarım Fatih hocamız iyileşir ve bizleri yener” diye konuştu.
Haberi aldıklarında ailece çok üzüldüklerini ve inanamadıkları kaydeden Ayşegül Sayın da, Fatih Terim’i tekrardan sahalarda görmek istediklerini ve onu çok sevdiklerini vurguladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!

Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta
























