Ada'dan Terry bombası
İngiliz basını, Roberto Mancini'nin Ocak ayı transfer listesindeki ilk hedef olarak John Terry'i gösterdi.
Webaslan Dış Haberler
İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin, devre arası transfer sezonundaki ilk hedefinin Chelsea forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu John Terry olduğu iddia edildi. Mancini'nin Terry'i ısrara istediği ancak İtalyan hocanın transfer listesinin henüz Galatasaray yönetiminin onayından geçmediği belirtildi.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Terry'nin transferinin ödenecek bonservis bedeline bağlı olacağı ve uygun bir fiyat verilmesi durumunda sezon sonunda Terry'i bedava gönedrmek yerine Londra temsilcisinin satacağının da altı çizildi.
32 yaşındaki Chelseali oyuncu bu sezon İngilliz ekibiyle ligde 11 maça çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı























