Adadan sevindirici haber
Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nın işletmecisi Mehmet Koçaslan aleyhine açılan davada, mahkeme sarı kırmızılı kulübü haklı buldu.
Sabah

Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nın işletmecisi Mehmet Koçaslan aleyhine açılan davada, mahkeme sarı kırmızılı kulübü haklı buldu ve adayı boşaltması talebinde bulundu. Aynı zamanda Galatasaray üyesi olan Mehmet Koçaslan bu karar sonrasında ya adayı boşaltacak ya da temyiz yoluna başvuracak.
G.Saray'ın Mehmet Koçaslan aleyhine açtığı bu dava sarı kırmızılı kulübün Genel Kurul kararı sonrasında alınmış ve adanın işletmecisine kulübü zarara uğrattığı ve Galatasaray Adası'nın ismini "Su ada, Buz ada" gibi isimlerle değiştirdiği gerekçesi ile Adnan Polat Yönetimi döneminde yaklaşık 4 yıl önce dava açılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Stuttgart, Fenerbahçe öncesi deplasmanda kayıp!

Bruno Genesio: "Berke için penaltı kurtarmak bir hobi"

Berke Özer: "Sevgilime söz verdim, gol yemedim!"

Cesc Fabregas'tan Zirkzee'ye kanca!

Leipzig'den Werner kararı!

De Bruyne'den Hojlund - Haaland benzetmesi!

Bayern Münih'in Michael Olise planı!

Tebas'tan Manchester City ve PSG'ye sert eleştiri!

Aurelio De Laurentiis, hakim karşısına çıktı!

Inter'in Konate hedefi!
