Ada basını yine o Aslan'ı yazdı
Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan ve menajerinin de bu yönde açıklamaları olan Nordin Amrabat için Hull City'nin devre arasında ısrarcı olacağı iddia edildi.
Webaslan Dış Haberler
Menajerinin de ''Birçok talibi var, ayrılabilir'' açıklamalarının ardından Nordin Amrabat'ın adı yine Ada basınındaki manşetleri süsledi. Faslı oyuncuyla ilgilendiği bilinen ve ligde iyi günler geçirmeyen Hull City'nin devre arası transfer döneminde ilk olarak hedefindeki ismin Nordin Amrabat olduğu bir kez daha gündeme getirildi.
Hull City'nin yaz transfer sezonunda da istediği ancak alamadığı Amrabat için bu kez daha ısrarcı olduğu ve menajer Steve Bruce'un da Amrabat'ın alınmasını istediği belirtildi.
MENAJERİ ''HOLLANDA VE BELÇİKA'' DEMİŞTİ
Faslı oyuncunun menajeri Barry Thomas da geçtiğimiz günlerde Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılabileceğinin sinyallerini verirken, ''Nordin ile ilgilenen Hollanda ve Belçika'dan birkaç kulüp var. Transfer dönemi henüz açılmadı. Neler olacağını görmemiz için beklememiz gerekiyor'' ifadelerini kullanmıştı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

























