Açıkladı! "Görüşüyoruz"
Galatasarayımızın Alman hoca Thomas Tuchel sonrasında teknik direktörlük için yöneldiği isim yapılan açıklama ile belli oldu.
Sabah

Aysal, Tuchel defterinin kapandığını şu sözlerle ifade etti: "Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Artık diğer alternatiflere bakıyoruz. Zamanımız var. Teknik direktörlerin en meşhurunu değil, bize en uygununu alacağız."
DİCK ADVOCAAT: GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ DOĞRU
İsmi günlerdir Galatasaray'la anılan Dick Advocaat'a telefonla ulaşan Sabah Gazetesi, Hollandalı hocaya son durumu sordu. Advocaat'a "Üzgünüm gazetecilere konuşamam. Temaslar olduğu doğru ama şu aşamada size bilgi veremem" dedi. Advocaat, "Sneijder sizinle çalışmak istiyor mu?" sorumuza ise "Sneijder'le hep iletişim halindeyim" cevabını vermekle yetindi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Santiago Bernabeu Stadı'nın komşuları, hukuki mücadeleyi kazandı

Real Madrid'de El Clasico öncesi Arda Güler kararı!

Kenan Yıldız: "Hayalim, Dünya Kupası'nda yer almak"

Eddie Howe'da Mourinho'ya övgü!

Paulo Dybala'ya sürpriz talip!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

De Laurentiis'ten flaş öneri: "Milli takıma 23 yaş sınırı gelsin!"

Daniele Rugani Juventus'ta kaldı: 2028'e kadar imza

Hansi Flick'ten Real Madrid ve hakem yanıtı!

Kenan Yıldız: "Ben kendimim, kimseye benzemiyorum"
