Abel Xavier: "Aslan yine Aslan gibi"
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, sahasında mücadele ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla yendi. Müsabakayı eski futbolcu Abel Xavier, Fanatik'e değerlendirdi.

Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar, Rizespor'u 5-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Oynanan karşılaşmayı eski futbolcu Abel Xavier, değerlendirdi.
İŞTE ABEL XAVİER'İN AÇIKLAMALARI:
"Galatasaray için lig yeni başlıyor diyebiliriz. Kabul etmek gerekir ki büyük başarılarla geçen iki sezonun ardından Okan Buruk, yeniden inşa etmesi gereken bir kadro ve oyunla devam edecek bundan sonra. Tabi ki bu yeni adaptasyon sürecinin hızlanmasındaki en önemli faktör sonuçlar. Rizespor gibi organize bir oyun oynama çalışan bir takım karşısında kazanmaya devam etmek çok önemli. Özellikle de ilk yarıdaki baskılı oyun ve gelen goller sonrası bunun daha değerli olduğunu söylemek lazım.
"GABRİEL SARA'YA DİKKAT"
Sezon başında geciken takviyelerin de takıma sağladığı uyumu görmek güzel. Örnek olarak Sara... Milli araya kadarki kısımda ödenen bonservise karşılık sahaya yansıyan performans eleştirilmişti. Dün gece izlettirdikleri ise bence bir fragman. Oyunun her iki yönünü de gayet doyurucu şekilde oynayabilecek kapasitede bir isim.
"TATSIZ BAŞLANGIÇ"
Okan Buruk için sezon biraz tatsız başladı. Süper Kupa yenilgisi ve Devler Ligi'nden elenmek ağır oldu. Ancak Avrupa hâlâ elde ve lige tüm yaşananlara rağmen harika başlayan bir Galatasaray var. Okan Buruk bence bu süreci iyi yönetiyor ve ilerleyen süreçte daha da zorlaşacak yarışta yine iddialı olacağını gösteriyor. Osimhenli Galatasaray bence herkesten bir adım önde."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
