Abdürrahim oradaydı, yaşadıklarını anlattı
Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Abdürrahim Albayrak, terör saldırısı sırasında Atatürk Havalimanı'nda yaşadıklarını anlattı.
Webaslan.com
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yaşanan terör saldırısı sırasında olay yerinde olan Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Abdürrahim Albayrak, yaşananları anlattı.
Olayın sonrasında telefonla CNN Türk'e bağlanan Abdurrahim Albayrak, "Ailecek havalimanındaydık. Dayım vefat ettiği için Çarşamba günkü cenazeye gitmek için oradaydık. Böyle bir olay yaşadık. Allah herkese sabır versin. Allah herkesi korusun." dedi.
Yaralananlara müdahale ettiklerini belirten Albayrak, "Havalanının temelden koptuğunu düşündüm. THY personelleri yaralanmıştı onları araca koydum. Gözlerim karardı, ne yapacağımı şaşırdım. Yaşlı annem orada, ailem orada. Çok kötü şeyler yaşandı." diye konuştu.
Açıklamalarına devam eden Albayrak, "Bunlar insan olamaz. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah kalanlara sabır versin." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

2 kırmızı, 5 gol: Kazanan Köln oldu

West Ham evinde Newcastle engelini geçti

Fiorentina'da kan kaybı devam ediyor!

Gary Neville: "Arsenal şampiyon olacak"

Marcao'dan hakem tepkisi!

Inter, 90+4'te galibiyete ulaştı!

Acun Ilıcalı'nın takımlarından çifte zafer

Wolverhampton ayrılığı açıkladı: Vitor Pereira!

Arda Güler'in son durumu netleşti

Real Madrid, Valencia'yı 4 golle rahat geçti!



























