Abdurrahim Albayrak'tan transfer toplantısı açıklaması
Galatasaray'da gelecek sezonun çalışmaları başladı. Sarı Kırmızılı yönetim, Fatih Terim ile bir araya geldi. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, toplantının içeriği hakkında konuştu.
Galatasaray, gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Başkan Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ve teknik direktör Fatih Terim Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi.
Abdurrahim Albayrak toplantının içeriği ile ilgili NTV'ye konuştu. Albayrak, "İki buçuk üç saatlik, kapsamlı bir toplantı yaptık. Geride kalan sezon ve mevcut kadro ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kimleri transfer edebileceğimizi masaya yatırdık. Toplantı çok ılımlı ve çok güzel bir havada geçti." dedi.
Albayrak, transfer ve kadro planlaması için toplantıların sıklıkla süreceğini sözlerine ekledi
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı

Alaves'e ilk darbe: Racing geriden gelip kazandı

Inter'den Hakan Çalhanoğlu hamlesi

Acun Ilıcalı: "Hayalimizin çok ötesinde!"

Napoli'de Noa Lang'a af çıktı
























