Abdurrahim Albayrak'tan Rangers, Arda ve transfer yorumu
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Rangers maçı öncesi havaalanında konuştu
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Glasgow Rangers ile karşılaşacakları maç öncesi TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.
"TURU ATLAYIP DÖNECEĞİZ"
Rangers maçı sorulurken Albayrak, "Morallerimiz iyi, hazırlıklarımız son derece güzel. Bizim için final maçı. Glasgow Rangers maçının önemini ve ciddiyetini biliyoruz. Çok önemli ve çok değerli bir maç. Galip gelerek Türkiye'ye döneceğimizden eminim. Allah'ın izniyle İnşallah turu atlayan takım Galatasaray olacak, Türkiye'ye öyle döneceğiz." dedi.
"ARDA TURAN GRİP OLDU"
Arda Turan'ın kafilede yer almamasıyla ilgili Albayrak, "Arda grip oldu. Hoca da haklı olarak İstanbul'da kalmasını istedi. Onun yerinde yine çok değerli arkadaşlarımız var ve inşallah onları aratmayacaklar" şeklinde konuştu.
HER SANİYE TRANSFER VAR
Transfer süreci sorulurken, "İnanın ki her saniye transferle ilgileniyoruz. Her şeyden önce satmamız gerekiyor, çok az bir limitimiz vardı. Bu limiti aşmamamız lazım. Aşarsak tescil ettiremezsiniz. İnşallah birkaç gün içinde güzel şeyler olacak diye ümit ediyorum. Her şeyin Galatasaray için hayırlısı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!























