Abdurrahim Albayrak'ı dolandıranlar yakalandı
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, kendisini bir ilçenin belediye başkanı olarak tanıtarak arayan ve koronavirüs salgını nedeniyle yardım topladığını iddia eden kişi tarafından 40 bin lira dolandırıldığı gerekçesiyle yaptığı suç duyurusu üzerine çalışma başlattı.
Havale edilen paranın Abdulvahap B. tarafından bir bankanın Gebze şubesinden çekildiğini tespit eden polis ekipleri, şüpheliyi Darıca'da gözaltına aldı.
Alınan ifadeler ve elde edilen deliller neticesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Albayrak'ı telefonla arayarak dolandırdığı öne sürülen Fatih Y'yi de Bağcılar'da yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdulvahap B. tutuklanırken, Fatih Y. hakkında ise ev hapsi kararı verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"

Ollie Watkins, Al Hilal ile anlaştı!

Real Madrid, Mourinho'yu tanıttı

Niclas Füllkrug, Werder Bremen'e geri döndü!

Kenan Karaman'dan Schalke itirafı!

Diego Simeone'den Alvarez açıklaması!

Harry Kane'den yeni sözleşme açıklaması

Bruno Fernandes'ten Manchester United'a ret!

Borussia Dortmund, Giannis Konstantelias'ı açıkladı

Joey Veeerman'ın Dortmund hayali gerçek oldu!





























