Abdurrahim Albayrak: "Transfer yapsaydık..."
Galatasaray yöneticisi Albayrak, hedef oldukları konuya açıklık getirdi. "Yapmadığımız transferin hesabını verebiliriz ama camia ikinci Avrupa cezasını kaldıramaz. Taraftarların istediği transferleri yapsaydık seneye belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik!"
Galatasaray'da 4-0'lık Trabzonspor bozgunu sonrası en çok konuşulan Gomis'in yerinin doldurulmaması oldu.
Forvet transferini gerçekleştiremediği için çok üzgün olan G.Saray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın morali dönüş yolunda çok bozuktu.
Maç sonu konuşmak istemeyen Albayrak, dönüş yolunda yakın çevresine içini döktü. "Gittiğim her yerde 'Golcü alacak mısınız?' diye soruyorlardı" diyen sarı-kırmızılı yönetici transfer sürecini şu sözlerle anlattığı öğrenildi:
EN ÇOK BİZ İSTEDİK
"Herkes transfer istiyor, inanın yönetim olarak biz de herkesten çok forvet istedik ama kulübün geleceğini de düşünmeliyiz. Gerçekleşmeyen transferlerin hesabını verebiliriz ama bu camia ikinci bir Avrupa cezasını kaldıramaz. Mali gerçekler ve UEFA ile anlaşmamız ortada. Eğer taraftarın istediği transferleri yapsaydık mali disiplin sınırını aşacak ve seneye şampiyon bile olsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik! İşte bunun hesabını kimseye veremezdik."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"






















