Abdurrahim Albayrak: "Hoca ile transfer konuşacağız"
Galatasaray'da yönetime geri dönen Abdurrahim Albayrak, Kayserispor maçının ardından konuştu.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in başkanlığa seçilmesiyle birlikte geri dönen Abdurrahim Albayrak, Kayserispor'u 3-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
Zorlu bir deplasmandan çıktıklarını belirten Albayrak, transfer için de konuşurken, "Bu maçtan çok korkuyordum. 13 puan gibi 3 puan aldık. Fatih Terim hocama teşekkür ediyorum, ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Hoca ile transfer konuşmadık. Mazbata alındıktan sonra hoca ile oturup konuşacağız ve elimizden gelen neyse yapacağız." ifadelerini kullandı.
"GALATASARAY'DA KİMSENİN PARASI KALMAZ"
Oyunculara acil 5 milyon euroluk ödeme yapılacağı yönündeki haberlere tepki gösteren idareci, "Ödeme bir önceki yönetimin dönemine ait olmasına rağmen mazbata almamış yönetim hakkında haber yapan, yaptıranlara üzülüyorum. Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz, bunu herkes iyi bilmeli." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak
