Abdurrahim Albayrak, Alan transferi için konuştu!
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Brezilyalı futbolcu Alan'ın transfer süreci hakkında konuştu.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Brezilyalı futbolcu Alan'ın transfer süreci hakkında konuştu. Albayrak ayrıca Eren hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
Alan'ın Galatasaray'a transfer olmak istediğini ifade eden Albayrak, "Alan, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu ancak bu durumu çözemedi. Kulübü ile bazı sorunlar vardı ve bu sorunları aşamadık. Çin kulüpleri ile çalışmak, anlaşmak ve bir transfer yapmak çok zor. Önümüzdeki dönemlere bakacağız, her şeyde bir hayır var" dedi.
Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok hakkında da konuşan Albayrak, "Eren Derdiyok bizim için çok önemli bir futbolcumuz, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Maicon'un insaniyeti, adamlığı inanılmazdı ve Eren kardeşimize de bunu anlattık. Bu hafta içerisinde Eren ile bir araya geleceğiz Affedilip affedilmemesi ile konu Fatih Terim'in bileceği iiş" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı
