Abdullah Buğra Taşkınsoy, hastaneye kaldırıldı!
Konyaspor-Galatasaray maçının hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy, yaşadığı rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki Konyaspor - Galatasaray maçında hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.
Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, rahatsızlığı nedeniyle maçı yönetemedi. Rahatsızlanan hakem Taşkınsoy'a doktorlar müdahalede bulundu. Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, daha sonra iyi olduğunu belirterek maçı yönetmek istediğini söyledi. Doktorlardan hakem Taşkınsoy'a onay çıkmadı.
Maça dördüncü hakem olarak atanan Ali Yılmaz orta hakem olarak çıktı. Abdullah Buğra Taşkınsoy ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev aldı.
SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy'un rahatsızlığı nedeniyle mücadele geç başladı.
Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, mücadeleye dördüncü hakem olarak başlasa da karşılaşmaya devam edemedi ve 14. dakikada soyunma odasına gitti. Hakem Taşkınsoy'un iyi olduğu ancak TFF'den gelen talebin ardından soyunma odasına gittiği öğrenildi.
Abdullah Buğra Taşkınsoy'un soyunma odasına gitmesinin ardından dördüncü hakemlik görevini bir doktor olan Raşit Yorgancılar üstlendi.
HASTANEYE KALDIRILDI
Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, 14. dakikada soyunma odasına gitmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. MHK, hakem Taşkınsoy'un durumunun iyi olduğunu ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon'da Rayan Cherki'den ayrılık kararı!

Akpom son sözü söyledi; Lille, Avrupa biletini kaptı

Marsilya, Greenwood ve Rabiot'la coştu

Paris Saint-Germain, geriden gelerek kazandı!

Alexandre Lacazette'den Lyon'a muhteşem veda!

Kevin De Bruyne: "Henüz kararımı vermedim"

Hull City'den Doğukan Sinik'e veda!

Manchester City'ye bir şok daha: FA Cup Palace'ın oldu!

Liverpool'dan 35 milyon euro'ya transfer: Jeremie Frimpong

Mainz - Leverkusen maçında eşitlik!
