Abdülkerim transferinde Okan Buruk etkisi
Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçer geçmez transfer için Abdülkerim Bardakcı'yı aradığı ortaya çıktı.
Fotoğraf : AA
Fenerbahçe, Beşiktaş ve GAlatasaray'ın resmi teklifte bulunmasıyla bir anda Türk futbolunun gündemine oturan Abdülkerim Bardakcı, artık Galatasaray'da.
İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçen ve resmi imzatı atan 27 yaşındaki futbolcunun transferinde Okan Buruk'un etkin rol oynadığı ortaya çıktı. Buruk'un Galatasaray'da göreve başlar başlamaz Abdülkeri'i aradığı ve ikna ettiği öğrenildi.
Geçen sezonun yıldız ise Abdülkerim ise Galatasaray'a transferinin resmiyet kazanmasının ardından, "Okan Hoca'yı çok seven ve beğenen birçok insan duydum. Bana da şimdi çalışmak nasip oldu" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























