Abdülkerim Bardakcı: "Hakem hep Liverpool'a çaldı"
Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, Liverpool ile oynadıkları rövanş sonrası konuştu.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 4-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nden elendiği karşılaşma sonrası Abdülkerim Bardakcı açıklamalarda bulundu.
Hakem kararlarını eleştiren Abdülkerim Bardakcı "Hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı." diye konuştu.
Gelecek sezon için açıklama yapan Abdülkerim Bardakcı "Savunma açısından bugüne kadar iyi gelmiştik. Dünyanın en iyi futbolcularına karşı çok iyi savunma yaptığımız maçlar çıkardık ama bugün yenildik, yapacak bir şey yok. Seneye daha güçlü döneceğiz." ifadelerini kullandı.
Ayrıca Abdülkerim Bardakcı "Lang'ın parmağı çok kötü olmuş. Tam görmedim ama içeride konuşuluyordu. İnsan sağlığı futboldan daha önemli. Lang'a ve Osi'ye çok geçmiş olsun. Maça avantajlı olarak gelmiştik ama iyi başlayamadık maalesef. Bu, bize büyük bir deneyim ve tecrübe oldu. Ülkemizi gururla temsil ettik." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

Manchester United'da kazan kaynıyor!

Bruno Fernandes'e hırsızlık şoku!

Inter'in Hakan Çalhanoğlu planı

Ajax'tan son dakikalarda gelen galibiyet!





















