Abdülkerim Bardakcı: "Bu forma ile nice 100'lere"
Galatasaray'ın milli yıldızı Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılı formayla 100. resmi maçına çıktı.
Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılı formayla 100. resmi maçına çıktı.
İstanbul temsilcisindeki 3. sezonunu geçiren Abdülkerim, Süper Lig'de 72. kez forma giydi. Galatasaray'da Avrupa kupalarında 21, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5, Turkcell Süper Kupa'da 2 kez sahaya çıkan 30 yaşındaki stoper, toplamda 100 müsabakaya ulaştı.
Galatasaray'da 2 Süper Lig, 1 Turkcell Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Abdülkerim Bardakcı, savunmadaki iyi performansını hücumda kaydettiği 10 golle süsledi.
"NİCE YÜZLERE!"
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdülkerim, "Bana hayatımın dönüm noktası ne diye sorarlarsa 25.07.2022 tarihini söylerim. Transfer olduğum gün hayallerim büyüktü ama bu formayı giydikçe hayallerimin sınırı kalmadı. Bugün sırtımda ve kalbimde taşıdığım bu büyük formayı 100. Kez terletmenin gururunu yaşadım. Parçası olduğum bu büyük aile ile nice 100'leri yaşamak istiyorum. Her zaman hissettiğim desteğiniz beni güçlü kılıyor. Hep beraber daha da büyük hedeflere..." sözlerini sarf etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması

Nico Paz için açıklama: "Como onun için en iyi seçenek"

Franck Kessie: "Juventus için harika olurum"

Real Madrid'de transfer için Camavinga'ya veda!

Hull City'de hedef Thomas Meunier

Jose Mourinho'dan Arda Güler'i şoke eden telefon!

Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı


























