AB'den Türkiye'ye kurtarma ekipleri gönderiliyor
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinden, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye'ye gönderilen arama ve kurtarma ekiplerinin yola çıktığı bildirildi.
Anadolu Ajansı

Fotoğraf : AA
AB Komisyonunun kriz yönetimi ve insani yardımlardan sorumlu üyesi Janez Lenarcic, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yaptı.
Lenarcic, deprem sonrası Türkiye'nin de katılımcıları arasında yer aldığı AB Sivil Koruma Mekanizmasının harekete geçirildiğini duyurdu.
AB Acil Durum Müdahalesi Koordinasyon Merkezinin Avrupa genelinden kurtarma ekiplerinin gönderilmesini koordine ettiğini belirten Lenarcic, "Hollanda ve Romanya'dan arama kurtarma ekipleri şu anda yolda." ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar
