A Milliler'e coşkulu karşılama
A Milli Futbol Takımı'mız, Katar A Milli Takımı ile yapacağı hazırlık maçı için Katar'a ulaştı.
A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım Cuma günü Katar ile yapacağı özel maç için bu ülkeye geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, başkan vekilleri Servet Yardımcı ve Ali Dürüst ile Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın da yer aldığı milli takım kafilesini, başkent Doha'daki Hamad Uluslararası Havalimanı'nda Katar Futbol Federasyonu yetkilileri karşıladı.
Takımı karşılamak için havalimanına gelen bir grup gurbetçi vatandaş, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Ay-yıldızlılar daha sonra kendileri için özel olarak hazırlanan otobüsle konaklayacakları otele geçti.
A Milli Takım, Katar maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Karşılaşma öncesinde Fatih Terim, bir futbolcunun da katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek.
Milli takımın aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk (Fenerbahçe), Emre Çolak, Yasin Öztekin (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Fehmi Mert Günok, Serdar Aziz, Emre Taşdemir (Bursaspor), Hayrullah Mert Akyüz (Adanaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Atınç Nukan (RB Leipzig), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Yunus Mallı (Mainz 05).
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok



























