A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yoğun mesaisi
A Milli Futbol Takımımız ile 3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Stefan Kuntz'un yoğun mesaisi başlıyor.
8 Ekim'de Norveç ve 11 Ekim'de Letonya ile karşılaşacak Türkiye'de kadro seçimi, teknik heyetin belirlenmesi ve oyuncuların izlenmesiyle ilgili Kuntz'un hemen işe koyulması gerekiyor.
Süper Lig'de sıkıştırılmış fikstür ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını takip edecek olan 58 yaşındaki çalıştırıcı, bunun sonrasında aday kadroyu belirleyecek.
Öte yandan Kuntz teknik heyeti için de çalışmalarını hızlandıracak. 8 Ekim'de iç sahada oynanacak Norveç maçına sadece 16 gün kalması, Alman hocayı sıkıştırdı.
Lichte iddiası
Stefan Kuntz'un yardımcılığı için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Alman basınında yer alan haberlerde Jan-Moritz Lichte'nin Kuntz'un yardımcısı olacağı öne sürüldü. Şu anda boşta olan 41 yaşındaki Lichte, en son Eylül-Aralık 2020'de Mainz'ın başında yer almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!

Bouaddi'den M. City'ye "Hemen gelirim" mesajı!

Borussia Dortmund, Emirates Kupası'nın sahibi!

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

























