90+'da Drogba klasiği
Galatasaray'ın Fildişili yıldız ismi Didier Drogba attığı goller kadar, güçlü fiziğiyle de gençlere taş çıkarmaya devam ediyor.
Webaslan.com

Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig'de 9 karşılaşmada forma giyen Didier Drogba attığı 5 golle takımının en skorer ismi olurken, Kayserispor deplasmanında da attığı golle galibiyette büyük katkı sağladı. 74. dakikada 29 metreden kullandığı frikikte 113 kilometre hızla topu ağlara gönderen Fildişili yıldız, sarı-kırmızılı takım ile ilk frikik golünü kaydetti.

Geçen sezonun ortasında Galatasaray'a transfer olan ve çok yaşlı eleştirileri alan Didier Drogba, aynı zamanda karşılaşmanın son dakikasında attığı 65 metrelik deparla da ne kadar güçlü bir fiziğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.
Roberto Mancini'nin de vazgeçmediği isimlerden olan Didier Drogba, İtalyan hocanın gelişiyle oynanan 5 karşılaşmanın 4'ünde 90 dakika sahada kalırken, Kopenhag maçında ise 86. dakikada oyundan çıktı ve toplamda 445 dakika süre aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid kulübesinin unutulan ismi: Endrick!

Nick Woltemade tepkisi: "Saygısızlık"

Del Piero'dan Juventus'a eleştiri!

Nicolo Zaniolo: "Hala onu düşünüyorum"

Rooney'den Salah'a eleştiri!

Bukayo Saka'dan Gyökeres'e destek!

Jamie Carragher'dan Haaland'a övgü!

Rodri, milli takımda yok

Avrupa'nın 5 büyük liginde son görünüm!

Rudi Völler'den Wirtz için açıklama!
