9 milyon euroluk bela!

5 aylık maliyeti 9 milyon Euro'ya ulaşan ve 4.6 milyon Euro tazminat isteyen İzet Hajrovic, sarı-kırmızılı yönetimizin başını çok ağrıtacak.  

Takvim
9 milyon euroluk bela!

Galatasarayımız'daki Hajrovic skandalı önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı yönetimin başını ağrıtacağa benziyor. Bosnalı oyuncu, sarı-kırmızılı kulübümüzden 4.6 milyon Euro tazminat istiyor. İşte Hajrovic'in hikayesi:

1- Galatasaray scout ekibi "Alınsın" raporu vermediği halde Hajrovic, Başkan Ünal Aysal'ın bir arkadaşının tavsiyesiyle devre arası transfer edildi.

2- Hajrovic'e Türk pasaportu çıkarılacağı söylendi ama Bosnalı oyuncu yabancı statüsünde oynamaya devam etti.

3- Hajrovic'in imzası sonrasında Amrabat Malaga'ya kiralık gönderildi. Bosnalı genç oyuncu tel tel dökülürken, Amrabat İspanya'da eski günlerine döndü.

4- İsviçre' de senelik 300 bin Euro kazanan Hajrovic'e yarım sezon için 550 bin Euro verildi. Boşnak oyuncu Grasshopper'da kazandığı paranın 3 katını kazandı.

5- Doksan gün alacakları ödenmedi ve sözleşmesini tek taraflı feshetmek için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti.

6- Sarı-kırmızılı kulübün serbest kalan Hajrovic'e 4.6 milyon Euro tazminat ödeme ihtimali var.

7- Beş aylık Hajrovic macerası G.Saray'a 9 milyon Euro'ya patlamak üzere...

SEZONUN EN ÇETİN PAZARLIĞI!

Hajrovic'in avukatı ile pazarlık masasına oturan Galatasaray, 4.6 milyon Euro'yu 1 milyon Euro'ya indirip FIFA nezdinde konuyu kapatmak istiyor. Bu arada Boşnak oyuncunun, gönderdiği ihtarnamede Cimbom'a 15 gün süre tanıdığı ancak yönetimin bu süreyi geçirdiği için faturanın kabardığı bildirildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler