7.5 milyonluk maddeyi kim koydurdu?
Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Ozan Kabak'ın sözleşmesindeki serbest kalma bedeli hakkında konuştu.
Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın sözleşmesinde yer alan 7,5 milyon euroluk serbest kalma maddesi günlerde tartışılmıştı.
O dönem bu maddeyi sözleşmeye ekleyen Sportif Direktör Cenk Ergün, konuyla ilgili Lig Radyo'ya özel açıklamalarda bulundu.
Galatasaray, Ozan Kabak'ın sözleşmesine neden 7,5 milyon euroluk serbest kalma bedeli koydurdu?
Sözleşmenin yapıldığı dönemde de Avrupa takımlarının Ozan'ı takip ettiğini belirten Cenk Ergün, "Ozan için o çıkış maddesini koyarken biz bugünleri görüyorduk. Onun böyle bir transfer yapacağını umuyor, bekliyorduk. Ozan daha önceden Avrupa takımlarının radarlarına girmişti. O dönemde bunları görerek biz o maddeyi koyduk. Ozan hem oyununu hem fiziğini çok iyi geliştirdi. Çok daha zayıftı, şimdi fiziği de gelişti ve düzeldi. Hayırlı olsun. O dönem şartları içinde Ozan yurtdışını istiyordu. O maddeyi koyarken, sözleşmeyi yenilerken böyle bir anlaşma yaptık. Dışarıdan ahkam kesmek romantikliktir." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"






















