6. Alman Lukas oldu!
Alman yıldızla söz kesen G.Saray, Arsenal'le de ödeme planı konusunda anlaşmaya vardı.
Transfer döneminde ezeli rakibi F.Bahçe’ye göre sessiz kalan G.Saray, ilk büyük bombasını patlatmak üzere. Akhisar’dan Bilal Kısa’yı alan ve taraftarın yıldız beklentisini karşılamak için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Lukas Podolski için kulübü Arsenal’le de sonunda el sıkıştı.
Bu transferde tek engel olarak kalan bonservis konusu dün çözüme ulaşırken yönetim İngilizler’le 3 milyon Euro’ya anlaşmaya vardı. Taraflar bu bedelin ödeme planında da uzlaşırken Cimbom 3 milyon Euro’yu yıllık 1’er milyon Euro’dan 3 eşit taksit halinde verecek.
6. PANZER OLACAK
Inter'le olan kiralık sözleşmesi de sona eren Alman forvet için artık geri sayım başlarken resmi açıklamanın an meselesi olduğu öğrenildi. Tatil için Antalya’da bulunan ve sosyal medyadan attığı Türkçe mesajlarla taraftarın gönlünü şimdiden fetheden Podolski, sarı-kırmızılı takımın tarihindeki 6. Alman futbolcu olacak.
Kariyerinde Bayern Münih’le 1 lig (2007-08), Arsenal’le 1 FA Cup (2013-14) şampiyonluğu bulunan 30 yaşındaki yıldız, Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası’nda ise Almanya formasıyla en büyük kupaya ulaşmanın mutluluğunu yaşamıştı. Geçtiğimiz sezon 4 kez fileleri bulan Podolski bunların 2’sini G.Saray’ın Arena’da Arsenal’e mağlup olduğu maçta kaydetmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

























