5 maç da yetmez, 10 maç da!
Federasyonun, "Detaylara gerek var" uyarısı üzerine hakem Halis Özkahya, ilk raporunun arkasında durarak aynı bilgileri tekrarladı.
Habertürk'ün iddiasına göre, Federasyonun "Konunun iyi soruşturulması için detaylara gerek var" şeklindeki uyarısı üzerine bu raporu hazırlayan Özkahya, Meireles'in tükürdüğünü çok net bir biçimde ifade etti. İlk raporunun arkasında duran Özkahya, "Gösterdiğim kırmızı kart sonrası beni önce eliyle itekleyen Meireles, daha sonra bana yönelik olarak eşcinsel çağrışımı uyandıran hareketler yaptı. Tüm bunların ardından bilinçli bir şekilde yüzüme tükürdü. Bu tükürüğün bir kısmı yanağıma, bir kısmı da burnumun üstüne geldi" şeklinde açıklamada bulundu.
PFDK KARAR VERİYOR
Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün (perşembe) toplanıyor. Kurulun yapacağı toplantıda Raul Meireles olayını da görüşeceği ve bir karara varacağı öğrenildi. Bu arada Portekizli yıldızın da olayla ilgili olarak savunmasını yaptığı ve bunu da yazılı olarak PFDK'ya ilettiği belirtildi. Kısacası olaylı derbide hakem Halis Özkahya ile yaşadığı olaylar sonrasında hedef adam haline gelen Raul Meireles'in akıbeti netlik kazanmış olacak. Kurulun vereceği karara göre de Fenerbahçe yönetimi Tahkim Kurulu'na başvuracak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi

Vincent Kompany: "Bu eleştiriler doğru değil"

Manchester City'de hedef Enzo Fernandez

İtalyan futbolunda yeni skandal: fuhuş

Premier Lig'de hoca kıyımı!

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi























