45 dakikada Goran Pandev...
Napoli'den alınan Pandev, Eskişehirspor maçında ilk 45 dakika sahada kalırken bir penaltı kaçırırken bir de penaltı kazandırdı
Webaslan.com
Hamza Hamzaoğlu, Makedon oyuncuya ilk 11'de şans verirken bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kalecinin penaltıyı kurtarmasının ardından ufak çaplı bir şok yaşayan ve arkadaşlarına, "Nasıl kaçırdım bu penaltıyı, olamaz..." şeklinde dert yanan Pandev'i Eskişehirspor'un 20. dakikada frikik kullandığı dakikada barajda bulunan Selçuk İnan teselli etti.
İlerleyen dakikalarda takımına bir penaltı kazandıran ve onu da kullanmak isteyen Pandev'e kaptan Selçuk İnan izin vermezken, topu aldı ve filelere yolladı.
Fizik olarak iyi durumda olmayan Pandev'i değerlendiren teknik direktör Hamza Hamzoğlu, oyuncunun uzun zamandır forma şansı bulamadığını belirtti. Hamzaoğlu, "Ben kalitesine inanıyorum. Bu maçta neler yapabileceğini görmek istedim. Gördük ki maç kondisyonu açısından biraz zayıftı. Zamanla toparlanacağına inanıyorum. Kaliteli bir oyuncumuz" değerlendirmesinde bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!
























