''40 yıllık gazeteciyim böylesini görmedim''
Şansal Büyüka, Igor Tudor'un Bursaspor maçında yaptığı değişiklikleri masaya yatırdı.
Spor medyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, beIN Final programında Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un iki bekini oyundan almasını masaya yatırdı.
Daha önce böyle bir şey görmediğini dile getiren Şansal Büyüka, ''40 yıllık gazeteciyim, ilk defa bir hocanın iki bekini oyundan aldığını gördüm. Kaldı ki iki beki de iyi oynuyordu, ikisi de hücumlara katılıyordu.'' dedi.
Hırvat teknik adamın aldığı riski mantıklı bulduğunu dile getiren Büyüka, ''Tudor'un bu oyunu kumar mı öngörü mü bilemiyorum ama büyük hocaların bu tarz riskler alması gerektiğine katılıyorum. Yakın kaynaklardan biraz araştırdım, Tudor üçlü savunma oynamaya bayılıyor. Baktı Bursa zaten gelmiyor, gelemiyor ya da Galatasaray gelmesine izin vermiyor 'O zaman Yasin nasıl olsa sağ bek, sağ açık olarak idare eder, hiç olmazsa hücuma bir adam daha fazla atayım dedi' ve bu hamlesinde başarılı oldu'' ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi


























